Oldalak

2013. augusztus 16., péntek

Temető,mint szabadidő központ

A temető szó hallatán,ami először eszünkbe jut: szomorúság,leghangoltság,fájdalom. Mindenkinek egy negatív és rossz élményt képvisel a szeretteink nyugvó helye. Külföldön viszont,úgy gondolják,hogy egy temető is lehet kellemes helyszín például randevúra,koncertre vagy  csak egy kis kikapcsolódásra. Hangulatosabbá teszik azzal,hogy némely temetőkben büfé is üzemel,hogy a hozzátartozók barátságosabb környezetben várják mondjuk az urna érkezését. Személy szerint eléggé morbidnak tartom,de meg kell vele béküljek,ugyan is már hazánkban is szép lassan kezdik bevezetni. A fővárosi temetőben gyermek programokkal,koncertekkel várják a hozzátartozókat,valamint minden kedves vendéget. A koncertek körében fellépett már Varnus Xavér, Kökény Attila, Illényi Katica és Levente Péter is.
A közeljövőben szeretnének kis vonatot is működtetni,ami a kegy helyeknél teszi ki a hozzátartozókat. Bíznak benne,hogy a társadalom lassan elfogadja,hogy a temetőkbe különböző programokkal,büfével,kis vonattal teszik családcentrikusabbá az ott létet. 
Úgy látszik sok meglepetést tartogat a jövő,lehet 2030-ban már étterem is lesz a temetőkben,az is elképzelhető,hogy nem csak temetkezéseket,hanem születésnapokat is tartanak majd. Na jó,az már kifejezetten durva lenne. :) 



Felirat hozzáadása

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése