Oldalak

2013. július 17., szerda

Cikis sztorik!:D

Az itt leírt történetek saját és mások által elmesélt sztorikból gyűlt össze,természetesen a személyek inkognitóban maradása érdekében,kitalált nevekkel helyettesítem a szereplőket! ;)

Az a fránya bél rendszer: Bibike épp haza fele biciklizett,vadonatúj csíkos nadrágjában,mikor elkezdett csikarni a hasa. Próbált minél gyorsabban tekerni,hogy minél előbb haza érjen,de sajnos egy nagyobb bukkanó okozta rázkódás miatt,Bibi nem bírta tartani és szerencsétlenségére összepiszkította új nadrágját,de nem minden napi módon. Mivel megállni nem tudott az úton,így a széklet össze vissza préselődött Bibi nadrágjában. Mindenkit megnyugtatok a nadrág ki lett mosva és szebb,mint új korában,Bibi pedig próbál erre a napra nem emlékezni! :)

Piros betűs nap: Hanna-nak aznap jött meg,amit minden nő elkerülne az életében,ha tehetné. Kicsöngettek az óráról,indult a WC-re,de feltartották a barátai. Nagy nehezen eljutott,de már becsöngettek,így sietősre vette a dolgot,de úgy érezte valamit elfelejtett. Elég sokan vártak a lány WC-ben,így utána bement egy másik csaj..Hanna csak ennyit hallott: "Fúú istenem,lelehetne húzni a WC-t" ..akkor már tudta,hogy mit is felejthetett el és cékla vörös arccal kisprintelt a mellék helyiségből. :)

Röplabda,csak keményen:Béla és az osztálya röplabda meccset játszottak egy másik osztállyal. Bélának szerváltak,de nem tudta elérni és nyomott egy spárgát. Ezzel nem is lenne semmi baj,csak hát szegény Béla akkora spárgát nyomott,hogy az egész nadrágja szét repedt középen. Egy egész iskola megcsodálhatta a csodás mese hősös boxerét. Béla hozzászólása az egész incidenshez ennyi volt: Még,ha belegondolok,hogy,ma nem akartam felvenni boxert...

Nyál túltengés: Tina 7. születésnapját ünnepelte,amire a sok ajándék mellett kapott egy pingvint. A pingvin eléggé elnyerte tetszését,így lefeküdt a szőnyegre és szorongatta újdonsült plüss állatját. Testvére fölé hajolt és akart neki adni egy puszit,kinyitotta a száját és egy jó hosszú nyál lecsorgott Tina szemébe. Azóta Tina óvakodva fekszik le háttal a földre,főleg,ha testvére a közelben tartózkodik. :)

Meglepetés! Vagy még sem?!: Héda beszélte egyik barátjával,Istivel,hogy mit is vett Isti legkisebb húgának születésnapjára. Egyik nap Héda találkozott Isti húgával.Héda nem igazán emlékezett,hogy mikor is volt Lilla (Isti húga) születésnapja,ezért így szólt:
Héda: Utólag is Boldog születésnapot Lilla! 
Lilla: Ümm..köszönöm.
Héda: Örültél,amit Istitől kaptál ajándékot?
Lilla: Hogy mit?
Héda: Tudod..a póló,amit vett neked a hozzátartozó nadrággal.
Lilla: Isti vett nekem új ruhát??
Héda: Nem adta oda a születésnapodon?
Lilla: De hát holnap van a szülinapom!
Szegény Héda elég nagyot égett aznap. 


                              This  is embarrassing 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése